Rafael Nadal

 GIUSEPPE CACACE Afp
IZNENAĐENJE NA TESTIRANJU

Rafael Nadal pozitivan na koronavirus! Nakon povratničkog nastupa u Abu Dhabiju objavio je lošu vijest

Jedan od najboljih tenisača svijeta Rafael Nadal pozitivan je na koronavirus
Piše: SN, HinaObjavljeno: 20. prosinac 2021. 12:14

Vijest je objavio sam španjolski tenisač koji je prošlog tjedna nastupio na ekshibiciji u Abu Dhabiju. Po povratku u Španjolsku obavio je novo testiranje i dočekalo ga je neugodno iznenađenje - pozitivan nalaz na covid-19.

Naveo je Nadal kako se osjeća dobro usprkos nekim simptomima i kako je svima s kojima je bio u kontaktu javio o svojoj situaciji.

"Obavio sam PCR testiranje po povratku iz Abu Dhabija i pozitivan sam na koronavirus. U Kuvajtu i Abu Dhabiju sam bio negativan na testiranjima. Posljednji test sam obavio u petak u rezultate dobio u nedjelju. Trenutno sam kući u samoizolaciji i dobro se odjećam", napisao je Nadal na Twitteru.

Nadal se prošlog tjedna vratio na teniske terene nakon gotovo pola godine pauze zbog ozljede te na revijalnom turniru u Abu Dhabiju upisao poraze od Andyja Murraya i Denisa Šapovalova.

Španjolac, koji je u karijeri osvojio 20 Grand Slam naslova, prijavio se za nastup na Australian Openu, prvom Grand Slam turnu u novoj sezoni. Do prvog meča u Melbourneu ostalo je više od mjesec dana.

Linker
05. srpanj 2024 21:53