Nick Kyrgios

 INSTAGRAM
NIJE MOGAO VJEROVATI

Računao na luksuz pa ostao u šoku kojeg mu je priuštio Federer: ‘Stavio me u hotel s tri zvjezdice, živio Rog‘

‘Wi-Fi je bio nestabilan, nisam se mogao ni dobro odmoriti, a onda je tip vani trenirao sa mnom tri sata dnevno‘
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 25. siječanj 2024. 12:47

Nick Kyrgios uživa u ulozi komentatora za Eurosport koji prenosi prvi Grand Slam sezone. U nedavnom prijenosu otkrio je kako mu je bilo trenirati s umirovljenom legendom Rogerom Federerom.

Izjavio je da je puno naučio od jednog od najboljih igrača ikad, ali da nije bio impresioniran smještajem koji mu je osigurao.

- Pozvao me na tjedan treninga i mislio sam da ću odsjesti u hotelu s pet, šest zvjezdica. Smjestio me u hotel s tri zvjezdice na dva tjedna. Živio Rog. Wi-Fi je bio nestabilan, nisam se mogao ni dobro odmoriti, a onda je tip vani trenirao sa mnom tri sata dnevno – rekao je Australac.

28-godišnji tenisač bio je impresioniran Federerovim talentom.

- Uvijek sam se pitao ‘kako ovaj tip trenira? Kako postaje sve bolji?‘ Samo bi napravio poligon za vježbe koje želi i radio na sliceu cijeli dan. Nisam mislio da Federer može raditi na bilo čemu, ali on je bio ispred mene i postajao sve bolji i bolji – zaključio je Kyrgios o Švicarcu.

image
MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Osvrnuo se i na glasine da bi mogao završiti svoju tenisku karijeru.

- Danas sam se probudio i shvatio da kruže neki članci koji govore da sam u mirovini i da više neću igrati i samo želim to raščistiti. To je apsolutna besmislica. Da, prošla je godina bila teška s ozljedama koljena i zgloba, ali gladan sam kao i uvijek, snažno se oporavljam u teretani. Samo želim obavijestiti sve svoje obožavatelje, vraćam se, ostanite sa mnom, još je dosta toga u spremniku – poručio je Kyrgios.

Linker
28. travanj 2024 09:53