KEY BISCAYNE, FL - MARCH 23: Petra Martic of Croatia returns a ball hit by Julie Coin of France during day one of the Sony Ericsson Open during day one of the Sony Ericsson Open at Crandon Park Tennis Center on March 23, 2010 in Key Biscayne, Florida. Al Bello/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP
BUDIMPEŠTA

Petra Martić se osvetila Hsieh za 'iscrpljivanje' u finalu Kuala Lumpura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2012. 02:39

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Budimpešti koji se ovog tjedna igra na zemljanoj podlozi.

Naša tenisačica uzvratila je igračici iz Kineskog Taipeija, Su-Wei Hsieh, za poraz u finalu turnira u Kuala Lumpuru koji se igrao početkom ožujka ove godine. Martić je tada zbog iscrpljenosti predala dvoboj pri rezultatu 6-2, 5-7, 1-4, jer je samo nekoliko sati ranije u više od tri sata igre pobijedila u polufinalu Jelenu Janković.

Ovoga puta dileme oko pobjednice nije bilo s obzirom na to da je u nešto manje od 65 minuta riješila Hsieh rezultatom 6-4, 6-1. Naša je igračica u prvom setu dva puta oduzimala servis svojoj suparnici, dok je jednom gubila svoj. U drugom je sve bilo puno lakše s obzirom da je Martić čak tri puta oduzela početni udarac Hsieh, a istovremeno joj nije ponudila nijednu break-loptu.

Martić će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Jelene Vesnine s kojom je dosada odigrala jedan susret. U meču prošle sezone u Cincinnatiju, naša je tenisačica slavila rezultatom 3-6, 7-6(5), 6-0.

WTA Budimpešta, 2. kolo:

Martić (6) - Hsieh 6-4, 6-1

Linker
23. rujan 2024 16:39