AFP
WTA DOHA

Ozljeda zaustavila Lučić

Piše: HinaObjavljeno: 13. veljača 2014. 22:15

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u Dohi, ona je zbog ozljede leđa bila prisiljena predati susret 3. kola drugoj nositeljici turnira, Poljakinji Agnieszki Radwanskoj pri rezultatu 6-4, 1-1 za poljsku igračicu.

Lučić-Baroni, koja je u glavni turnir ušla kroz kvalifikacije, nije dobro započela susret protiv Radwanske, Poljakinja je povela sa 3-0, no naša se igračica uspjela vratiti u prvi set, poravnati na 4-4, a kod tog je rezultata imala i tri "break-lopte" za vodstvo od 5-4. U tim trenucima Lučić-Baroni nije imala niti sreće, jer je jedan udarac Radwanske zastao na mreži, ali se loptica ipak prebacila na stranu naše igračice za izjednačenje.

U sljedećoj igri Lučić-Baroni je spasila tri set-lopte Radwanske, ali ne i četvrtu.

Drugi set započeo je "breakom" za Lučić-Baroni, ali odmah u sljedećoj igri naša je igračica pri rezultatu 0-30 osjetila bol u leđima. Uslijedila je stanka tijekom koje je Lučić-Baroni pružena liječnička pomoć koja nije imala efekta, jer su nakon pauze odigrana samo dva poena tijekom kojih je postalo jasno kako naša tenisačica neće moći nastaviti.

Linker
30. rujan 2024 02:48