Andy Murray smatra kako bi Đokoviću bilo lakše da se cijepi

 SANDER KONING Afp
SASVIM ISKRENO

Murray sve objasnio ‘prijatelju Đokoviću‘: ‘Bilo bi mu puno lakše da se cijepi! Znamo se otkad smo bili djeca... ‘

Srpski tenisač trenutno nastupa u Dubaiju, ali na veće turnire izgleda neće moći bez cjepiva
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2022. 12:43

Andy Murray je trenutno u Dubaiju gdje nastupa na ATP 500 tuniru, a na konferenciji za medije je govorio o svojim mečevima i karijeri, ali i o Novaku Đokoviću. Kao i ranije, naglasio je da Đoković mora živjeti s posljedicama svojih odluka.

Đoković je izbačen iz Australije jer se nije cijepio pa mu je odbijena viza, a igra u Dubaiju, ali upitno je hoće li smjeti na neke od najvećih turnira ove godine. Postoji velika vjerojatnost da će i u nekim drugim zemljama, kao i u Australiji, tražiti potvrdu o cijepljenju pa Đoković neće moći nastupiti. Murray smatra da bi se srpski tenisač trebao cijepiti ako misli nastaviti igrati tenis.

"Nisam ga vidio u Dubaiju. Razmijenili smo nekoliko poruka dok je bio u Australiji. Nikako se ne slažem s njegovom odlukom. Bilo bi mu puno lakše da se cijepi", rekao je Murray pa dodao:

"Nije mi bilo drago vidjeti ga u situaciji u kojoj se našao u Australiji. Poštujem ga. Znamo se otkako smo bili djeca, ali postoje posljedice za odluke koje donosimo i on to mora prihvatiti. Nije dobro za tenis da najbolji igrač ne igra najveće turnire. Bilo bi bolje da nije tako", zaključio je Murray.

Linker
23. travanj 2024 09:11