WTA Makarska Open

 WTA MAKARSKA OPEN
UVOD U LJETNU SEZONU

Makarska se pretvara u WTA City, mjesto najbolje zabave na Jadranu, program turnira nikad atraktivniji

Od 30. svibnja do 5. lipnja Makarska postaje središte zabave i sporta
Piše: SNObjavljeno: 20. svibanj 2022. 17:15

Prvi put u Makarskoj, ali u velikom stilu! Turnir WTA Makarska Open u suradnji s Gradom 30. svibnja koncertom Big Banda i Zdenke Kovačiček otvara WTA City. Glavni makarski trg najljepša je kulisa za vrući ljetni ritam koji očekuje sve ljubitelje tenisa, Makarane i njihove goste. Funky House Night uz DJ-a Tonija Juranovića rezervirana je za 31. svibnja, Black Coffee nastupa 1. lipnja, New Gondoliers 2. lipnja, Noa & Tour de Funk 3. lipnja, a 4. lipnja nakon polufinala na pozornici u središtu Makarske zaplesat će KUD Jedinstvo, slijedi koncert popularnog Mjesnog odbora i gosta iznenađenja. Nakon završnice u nedjelju WTACity zatvara se nastupom Ischariotzckyja. Mislilo se i na najmlađe, oni će uživati u svom danu 1. lipnja od 10:30 također na glavnom trgu.

image

WTA Makarska Open

WTA MAKARSKA OPEN

Vruće će biti i na Teniskom centru Valamar Riviere. Tamo će Rijad Gvozden 2. lipnja nasmijati publiku s monokomedijom Bosanac na odmoru, 3. lipnja zapjevat će klapa Šufit, uoči polufinala, 4. lipnja, pravi „warm-up“, koncert Nene Belana, a pred finale 5. lipnja nastupa vokalni sastav Cambi sa svojim hitovima "Zaljubljen" i "Od milijun samo jedna“.

U „backstageu“ teniskih terena odlične radionice i paneli za sportaše i rekreativce te atraktivna izložba portreta najpoznatijih holivudskih glumaca velikog prijatelja ovog turnira, fotografa Jadrana Lazića.

„Od prvog dana cilj nam je u naš grad ispod Biokova dovesti atraktivne i prepoznatljive događaje kao što je WTA turnir. Iznimno sam ponosan što smo uspjeli ovako prestižan turnir dovesti u Makarsku, kao i na suradnju Grada, WTA i Valamara, koji se pokazao kao izvanredan partner lokalnoj zajednici. WTA turnir u Makarskoj prvi je i vrlo važan korak u ostvarenju naše vizije Makarske kao poželjne turističke i sportske destinacije. Siguran sam kako će turnir pridonijeti jednom novom smjeru održivog razvoja i pomoći nam da se ucrtamo na kartu destinacija koje turistima nude nova iskustva i zanimljive sadržaje a od ove godine imamo i WTACity desetak dana zabavno-glazbenih događanja po cijelom gradu i koristim priliku pozvati sve ljubitelje sporta i zabave na WTA tjedan“ kaže Zoran Paunović, gradonačelnik Makarske i dodaje kako se Makarani uistinu vesele promociji njihovog grada, dolasku vrhunskih tenisačica i uzbudljivim mečevima.

image

WTA Makarska Open

WTA MAKARSKA OPEN

Feliks Lukas, direktor ovog prestižnog teniskog turnira najavljivao je najbogatiji program do sada. Proteklih šest godina koliko vodi WTA sjajno spaja sport i zabavu pa je manifestacija pozicionirana i kao atraktivni društveni događaj.

„U 16 godina, koliko se održava u Hrvatskoj, WTA turnir vodi računa o lokalnoj zajednici, njezinim željama i potrebama, ali i o ljubiteljima tenisa koji dolaze na turnir te turistima koji borave u destinaciji. Kvalitetan popratni program uspješno smo organizirali čak i prošle godine uz poštivanje strogih epidemioloških mjera. Iznimno nam je važno uz promociju zdravog života, promovirati i destinaciju u kojoj se turnir održava, a to će sljedeće tri godine biti prekrasna Makarska“, kaže Lukas.

Sve the date, od 30. svibnja do 5. lipnja i dođite u Makarsku. Bit će to najljepši uvod u dalmatinsku ljetnu sezonu.

Linker
23. travanj 2024 13:15