KARIM JAAFAR Afp
VELIKA PROMJENA

FOTO: Jedna od najljepših sportašica u povijesti izgleda neprepoznatljivo tri godine nakon umirovljenja

Fanove na Instagramu, kojih ima 4.5 milijuna, počastila je fotografijom koja je postala hit
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2023. 21:16

Maria Šarapova je teniske terene napustila prije tri godine, a od tada je postala poslovna žena, majka i mentorica poduzetnicima i sportašima. Kada se 2020. godine povukla iz tenisa, Forbes je zabilježio kako je njenih 38 milijuna dolara dobiti u nagradnom fondu bilo treće najviše u povijesti WTA Toura, a uz to je izvan terena zaradila čak 300 milijuna dolara.

Lijepa Ruskinja je u protekle tri godine svoje bogatstvo još i povećala, a transformirala je i izgleda pa sada izgleda neprepoznatljivo. Promijenila je i boju kose, a za mnoge je i dalje jedna od najljepših žena. To pokazuje i njen Instagram na kojem ima 4.5 milijuna pratitelja.

Njena zadnja objava na Instagramu je privukla pažnju. Šarapova se pojavila u Miamiju gdje je sudjelovala na Accelerate Summitu namijenjenoj ženama u sportu, zabavi i poslovanju. Fanove na Instagramu počastila je fotografijom na kojoj je u posebnom outfitu koji se sastoji od grudnjaka, jakne, suknje i visokih potpetica.

"Kada vaš foto album ima nekoliko novih fotografija osim vašeg djeteta", napisala je Ruskinja uz fotografiju na kojoj se vidi velika promjena u odnosu na igračke dane.

Šarapova je u kolovozu 2015. godine, sa samo 18 godina, postala svjetski broj 1 u tenisu, a to je postigla još četiri puta u karijeri. Osvojila je pet Grand Slamova, a ukupno je u karijeri skupila 36 trofeja.

U travnju 2005. godine ju je magazin People proglasio jednom od 50 najljepših slavnih osoba na svjetu, a godinu dana kasnije časopis Macim ju je i četvrti put zaredom proglasio najljepšom sportašicom svijeta.

Ruskinja je od 2020. zaručena za biznismena Alexandera Gilkesa s kojim je od 2018. godine. U lipnju 2022. godine su dobili i kćer Theodoru.

Linker
27. travanj 2024 13:56