Screenshot: Facebook
EVO OD ČEGA SE ODMARA

DONNA VEKIĆ SE SRUŠILA NA VRUĆINI I SPUSTILA HEJTERIMA 'Neka Vas zadnja scena ne uplaši! Dobro sam!'

Donna Vekić i dalje vodi tihi rat s kritičarima na društvenim mrežama. Mlada hrvatska tenisačica izrazito je aktivna na Facebooku, ali često dobiva i negativne komentare. Sada im je odlučila odgovoriti na šaljiv način i to jednim 'radnim videom'.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2015. 14:11

19-godišnja Osječanka koja je do prije nekoliko godina smatrana najvećom nadom ženskog tenisa nije još ispunila svoj puni potencijal, danas je 134. tenisačica svijeta, a mišljenje stručnjaka i navijača je nepodijeljeno - to je daleko ispod Donninih mogućnosti.

Mnogi joj prigovaraju da tenis ne shvaća dovoljno ozbiljno, ali ona je odlučila živjeti punim plućima, najčešće na relaciji London - Monte Carlo.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci objavljena priča o njezinoj navodnoj vezi s 30-godišnjim Stanislasom Warinkom, Donna je došla pod još veći fokus javnosti, a kritičari na društvenim mrežama su je uzeli na zub.









Kad je prošlog tjedna objavila privatnu fotografiju sa svog godišnjeg odmora, Facebook su joj zasuli kometarima tipa 'Od čega se ti odmaraš?'.

Stoga je Donna proteklih dana odlučila prionuti treninzima, a videa gotovo svakodnevno objavljuje na Facebooku.

Posljednji u nizu je snimka treninga po velikoj vrućini na kojem se na iscrpljena Donna kraju srušila i potražila spas u hladu, a uz video napisala: "Neka Vas zadnja scena ne uplaši! Dobro sam!".

Linker
24. rujan 2024 21:27