TIZIANA FABI Afp
INTERNET GORI

Apsolutna legenda se uvukla u brutalan rat, prozivke pljušte na sve strane: ‘Đoković bi s tobom obrisao pod‘

‘Ne kažem da tad nisu bili dobri tenisači, ali apsurdno je reći da bi sada bili tako dobri‘
Piše: SNObjavljeno: 14. prosinac 2023. 10:23

Iskreno, da je po mojem, doista više ne bih igrao. No, moram. Imam još toliko toga za pokazati, ali ne igra mi se više - izjavio je Nick Kyrgios u podcastu ‘On Purpose‘ kojeg vodi Jay Shetty i tako ponovno izazvao brojne reakcije, ali puno više australski je 28-godišnji tenisač zaintrigirao javnost kada je ušao u okršaj s legendarnim Borisom Beckerom.

Naime, proslavljenom njemačkom tenisaču nije se svidjela Kyrgiosova usporedba generacija tenisača pa je u jednom trenutku žestoko opalio po Australcu.

Zločesti dečko svjetskog tenisa je prilikom intervjua za ‘The Athletic‘ izjavio da je tenis prije bio spor i da nekadašnje zvijezde ne bi imale šanse protiv današnjih, a Beckeru se nije svidjelo što je među spomenutima i njegovo ime.

- Tenis je prije bio tako spor. Gledao sam i Beckera, ne kažem da tad nisu bili dobri tenisači, ali apsurdno je reći da bi sada bili tako dobri. Brzi servis tada je bio 197, 200 kilometara na sat, a igrači poput mene sada serviraju 220, i to u kutove, to je nešto sasvim drugačije - rekao je Kyrgios, a nije dugo trebalo čekati na reakciju Nijemca.

- Zašto Nick govori o sportu koji očito ne voli. Nikada nije osvojio Grand Slam kao igrač ili trener (da, u parovima 1), pa odakle mu kredibilitet da išta priča? On pokušava usporediti ​​generacije. Laver protiv Federera, Borg protiv Nadala, Sampras protiv Đokovića!?! McEnroea, Cohna, Lendla, Agassija, Couriera, Edberga, Wilandera neću ni spominjati. Kuerten, Rafter, Hewitt i mnogi drugi... Razgovaraj se sa svojima na OnlyFans o mnogim stvarima, ali o tenisu...

Očekivano, Kyrgios mu nije ostao dužan.

- Hahahaha ovaj tip govori o vjerodostojnosti. Zadnji put kad sam provjerio, skrivao si imovinu, zar ne? Također, mislim da sam pobijedio, Federera, Nadala, Đokovića, Murraya, tako da osjećam da imam kredibilitet. Ne morate biti raketni znanstvenik da zaključite da bi Novak obrisao pod s vama u svojim najboljim godinama. To nije napad, to su činjenice.

Linker
29. travanj 2024 01:04