Andy Murray komentirao je situaciju s Novakom Đokovićem

 DAVID GRAY Afp
POBIJEDIO JE NA SUDU, ALI...

Andy Murray smatra da Đoković ‘mora odgovoriti na neka pitanja‘, jedno je posebno izdvojio

Britanski se tenisač osvrnuo na kolegu iz Srbije i veliki skandal koji se oko njega stvorio
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2022. 16:47

Britanski tenisač Andy Murray se plasirao u osminu finala ATP turnira u Sydneyju. Na putu do osmine finala je pobijedio Norvežanina Viktora Đurasovića sa 6:3, 6:1, a onda se osvrnuo na glavnu temu Grand Slama u Australiji, Novaka Đokovića.

Još nije sigurno hoće li srpski tenisač nastupiti na turniru ili će biti primoran napustiti Australiju, ali organizatori turnira su morali objaviti popis nositelja i pod brojem jedan je uvršten upravo Đoković. Drugi nositelj je Rus Daniil Medvedev, a treći Nijemac Alexander Zverev.

Murray je nakon pobjede prokomentirao slučaj Đoković.

"Pozitivno je to što više nije u pritvoru. Jasno je da je pobijedio na sudu i nadam se da se sad može fokusirati na tenis. Ima još nekoliko pitanja na koje bi trebalo odgovoriti, na primjer o izolaciji i tako dalje, a siguran sam da će to i napraviti", rekao je Murray pa dodao:

"Ovdje sam da igram i osvajam turnire. Nadam se da svi možemo okrenuti stranicu. Đoković je pobijedio na sudu, bio je sjajan i izgleda da će igrati na Australian Openu. Sviđa mi se što će se najbolji natjecati, iako i dalje ima nekoliko pitanja. Dok ne stignu odgovori, teško je donijeti konačan sud", zaključio je Murray.

Linker
20. travanj 2024 00:58