NEKOREKTNI TRIK

Svađa Jelene Janković i Serene Williams: 'Imaš problem? Ja ga nemam!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2013. 14:26

Milijun malih trikova koriste najbolji tenisači i tenisačice ne bi li omeli suparnika tijekom mečeva, a jedan takav je upotrijebila najbolja svjetska tenisačica Serena Williams u finalu Charlestona.

Pobijedila je u finalu Serena sa 3-6, 6-0, 6-2 srpsku igračicu, ali je definitivno utjecala na svoju suparnicu stvorenim igrokazom početkom drugog seta.

Janković je dobila prvu dionicu sa 6-3, te je u prvom gemu drugog seta, kada je servirala, imala 40-15. Premda je imala sasvim normalnu pauzu između dva poena, kod spomenutih 40-15 se Serena odjednom uspravila u trenutku kada je Janković servirala pokazujući da "navodno" nije spremna primiti servis.

- Moraš pričekati da budem spremna - uzviknula je Serena suparnici s druge strane mreže.

Janković je napravila nekoliko koraka prema sucu, te rekla:

- Uopće ne serviram prebrzo. Pa, koliko trebam čekati? Uostalom, stala si u stav primanja servisa - rekla je Janković i svojim tijelom pokazala da je Amerikanka bila spremna za primanje servisa nakon čega joj je Serena odgovorila:

- Imaš problem? Ja ga nemam!

Kako god, nakon toga je uslijedio totalni pad srpske igračice. Izgubila je i taj gem, makar je imala 40-15, kao što je izgubila do kraja ukupno 12 od 14 odigranih gemova. Slučajno ili ne?

Linker
23. rujan 2024 06:25