LJUBIČIĆ

'Stvarno sam se loše osjećao'

Nevjerojatno je koliko sam se preznojavao. Bilo je teško - komentirao je kratko nakon meča hrvatski tenisač koji je Harrisona pobijedio ove godine u Indian Wellsu
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 02. rujan 2010. 12:45

Teška je bila srijeda za igranja na US Openu, posljednjem Grand Slam teniskom turniru godine. Velika vrućina i sparina su otežavale posao tenisačicama i tenisačima...

Loše se osjećao i hrvatski tenisač Ivan Ljubičić, koji je bio postavljen za 15. nositelja turnira. No, njegov je put završio već u 1. kolu. Bolji je od njega bio 18-godišnji Amerikanac Ryan Harrison sa 6-3, 6-7(4), 6-3, 6-4, koji je na turnir došao kroz tri kvalifikacijska kola.

- Stvarno sam se loše osjećao. Nevjerojatno je koliko sam se preznojavao. Bilo je teško - komentirao je kratko nakon meča hrvatski tenisač koji je Harrisona pobijedio ove godine u Indian Wellsu, na putu ka slavlju na tom turniru.

Ovom prilikom je bio slabiji, te je mladi Amerikanac zasluženo slavio.

- Naporno radim i znam da je ispred mene velika karijera. Spreman sam za velike stvari, osjećam se spremnim za sve i stvarno vjerujemo u svoje mogućnosti - ushićeno je govorio trenutačno 220 igrač na svijetu nakon vjerojatno najveće pobjede u karijeri.

Linker
06. listopad 2024 14:38