PHILIPPE LOPEZ Afp
LEGENDA SE OGLASILA

Zanimljiva objava Ivana Ljubičića: ‘Statua nije dovoljna, središnji stadion treba nazvati po njemu‘

‘Mnogi tenisači ne mogu ni odigrati 14 puta Roland Garros, a on ga je osvojio 14 puta‘
Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 06. lipanj 2022. 16:37

Među brojnim čestitarima i onima koji se dive još jednom trijumfalnom pohodu Rafaela Nadala u Roland Garrosu, jest i John McEnroe. Nekoć svjetski broj 1 i 7-erostruki Grand Slam pobjednik danas je TV komentator dao je neobično obećanje.

- Dubit ću na glavi i tako odraditi cijeli prijenos, ukoliko itko ikada dođe i blizu Rafinog rekorda od 14 osvojenih trofeja u Parizu. Ali, to se nikada neće dogoditi jer nitko neće moći ponoviti ovo što on radi - rekao je brbljavi Amerikanac.

Nije se javio Roger Federer, barem ne javno, s čestitkom svom rivalu, ali i prijatelju, kao što je to bilo nakon Australian Opena, no ovoga se puta javio Federerov trener. Nama posebno zanimljiv jer je to, jasno, Ivan Ljubičić. Na Twitteru je, povodom Nadalove pobjede, napisao sljedeće:

image
VICTOR JOLY Dppi Via Afp

"Mnogi tenisači ne mogu ni odigrati 14 puta Roland Garros, a on ga je osvojio 14 puta. Nema riječi kojima bi se opisao taj pothvat. Mislim da "stari" Philippe ne bi imao ništa protiv da se teren koji se zove po njemu, preimenuje u Stadion Rafael Nadal. Statuu koju već ima nije dovoljno za sve ovo."

Linker
24. travanj 2024 13:02