Roger Federer

 ADRIAN DENNIS Afp
ZANIMLJIV KOMENTAR

Veliki Roger Federer najavio povratak tenisu! Druga legenda mu odmah poslala ozbiljno upozorenje

‘Već smo bili odustali od Serene Williams, nadam se da nećemo gledati ponovno isto‘
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2022. 14:43

Na njegovu adresu poslao ga je Adriano Panatta, bivši pobjednik Roland Garrosa, jedini čovjek koji je pobijedio Björna Borga na French Openu. Iako će Federer sljedećeg mjeseca proslaviti 42. rođendan, planira se vratiti na teniske terena u rujnu na Laver Cupu i to nakon trostruke operacije koljena.

To je glazba za Panattine uši, jer obožava Federera, ali upozorava kako se nada da neće doživjeti sudbinu Serene Williams u 1. kolu Wimbledona ove godine kada je poražena od malo poznate Francuskinje Harmony Tan.

"Roger Federer je jedan od razloga zašto i dalje volim tenis. Želim mu svu sreću, ima iza sebe nevjerojatnu karijeru i kraj sebe divnu obitelj. Ali postoji vrijeme za sve. Već smo bili odustali od Serene Williams, nadam se da nećemo gledati ponovno isto", rekao je Panatta za Gazzettu dello Sport.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Federer je u posljednje dvije i pol godine zbog ozljede koljena odigrao svega par mečeva, ali je prošlog tjedna najavio da bi volio zaigrati u Wimbledonu sljedeće godine ako će mu zdravlje dozvoliti.

"Imao sam sreće da sam odigrao puno mečeva ovdje. Na ovom sam terenu ostvario svoje najveće pobjede i poraze. Nadam se da ću se vratiti još jednom, nedostaje mi igrati ovdje. Nisam mislio da će mi ovoliko trebati za povratak", rekao je između ostaloga Federer prošlog tjedna u Wimbledonu.

Linker
24. travanj 2024 11:01