Rafael Nadal će igrati na Wimbledonu

 JAIME REINA Afp
PROGOVORIO I O OZLJEDI

Velika objava Nadala: Španjolac donio odluku koju su svi čekali, ali i objavio važnu vijest iz privatnog života

Španjolac je osvojio prva dva Grand Slam turnira sezone i postao tenisač s najviše velikih naslova.
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2022. 14:24

Rafael Nadal će na Wimbledonu juriti po svoju 23. titulu na Grand Slam turnirima. Objavio je to španjolski tenisač na danas održanoj konferenciji za medije.

Nastup na trećem Grand Slam turniru sezone bio je pod znakom pitanja zbog ozljede koju je Nadal vukao tijekom cijelog Roland Garrosa, ali usprkos kojoj je došao do svojeg 22. Grand Slam naslova u karijeri. Međutim, Španjolac neće odustati od nastupa na Wimbledonu, juriša na novi Grand Slam naslov, ali i pokušaj osvajanja sva četiri najveća turnira u godini.

"Nisam igrao na travi tri godine i moram se prilagoditi na ovu podlogu. Praktično svakog dana se suočavam s nekim 'senzacijama' u pripremama", rekao je Nadal koji se za turnir priprema na Mallorci.

"Već tjedan dana nemam bolove i to mi je jako važno. Tijekom terapija ponekad se dogode neke čudne stvari, ali bol se smanjila pa sam donio odluku o nastupu."

Nadal je objavio i jednu važnu vijest iz privatnog života.

"Postat ću otac. Ne volim govoriti o svojem privatnom životu, pokušavam ga ostaviti izvan zanimanja javnosti, ali morao sam ovo podijeliti Ne znam kako će ovo promijeniti moj život jer do sada nisam imao takvo iskustvo, ali ne očekujem kako će ovo promijeniti moj profesionalni angažman."

Linker
16. travanj 2024 22:19