PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
RUKAVICA JE BAČENA

‘Samo ja mogu zaustaviti Novaka Đokovića u Wimbledonu!‘ Veliki prijatelj Srbinu poslao jaku poruku

‘Nadam se da će osvojiti 30 Grand Slamova, pa ću izgledati bolje jer sam izgubio od njega u tom finalu‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 17. lipanj 2023. 12:56

Srpski tenisač Novak Đoković nedavno je postao rekorder po broju osvojenih Grand Slam titula. Pobjedom u finalu Roland Garrosa nad Casperom Ruudom došao je do brojke 23, i tu ne planira stati.

Sljedeći na redu je Wimbledon, na kojem će pokušati stići do nove titule. U tom pohodu probat će ga spriječiti povratnik na terene Nick Kyrgios, koji je Đokovićev dobar prijatelj, ali i veliki suparnik na terenu.

Australski tenisač smatra kako on jedini može zaustaviti Noleta u All England Clubu.

- Ne, ne, ako to nisam ja, nitko ga ne može zaustaviti - odgovorio je Kyrgios na pitanje novinara njemačkog Sky Sporta može li itko pobijediti Đokovića u Wimbledonu.

Đoković i Kyrgios su u odličnim odnosima, pa je tako Australac njegov veliki navijač kada se ne nalaze na suprotnim stranama.

- Nadam se da će Novak osvojiti 30 Grand Slamova, pa ću izgledati bolje jer sam izgubio od njega u finalu Wimbledona – rekao je Kyrgios uz osmijeh.

- To je impresivan rezultat. Znam koliko se trudi, koliko mu sve ovo znači, pogotovo znajući da je propustio neke Grand Slam turnire, da u nekim prilikama nije mogao ući u nekoliko zemalja. Znam da si sada može postaviti cilj od 24 ili 26 naslova, znam da je gladan. Ljudi misle da će usporiti, ali mislim da će mu ovo dati više motivacije. Nadam se da će doći do 28 ili 30 Grand Slam naslova.

Linker
03. svibanj 2024 07:59