INSTAGRAM/DDP USA/PROFIMEDIA Instagram/ddp Usa/profimedia
NE SMIJE U ENGLESKU

Osramoćeni trostruki osvajač Wimbledona bio je zaštitno lice BBC-a, a sada komentira iz slabo osvijetljenog kafića

Govoreći o sebi u trećem licu pozvao je navijače da ga pitaju sve ono što ih zanima
Piše: SNObjavljeno: 07. srpanj 2023. 07:21

Bio je zaštitno lice televizijskih prijenosa na BBC-u skoro dva desetljeća, a sada je osuđen na komentiranje putem Instagrama iz slabo osvijetljenog bara.

Tim riječima je Daily Mail popratio vijest da Boris Becker iz svoje ‘kućne radinosti‘ snima vlastite komentare vezane uz događaje na ovogodišnjem Wimbledonu.

Govoreći o sebi u trećem licu, Becker, koji sada živi u Italiji, je osim komentara aktualnih događaja, pozvao navijače da ga pitaju ono što ih zanima o Wimbledonu ili njegovoj karijeri i životu općenito.

- Ako imate bilo kakvih pitanja o Wimbledonu, što napraviti ili ne napraviti ili vas zanima bilo što o karijeri Borisa Beckera, njegovim omiljenim jelima i takve stvari, samo pitajte, rekao je Becker u kameru.

Becker je na početku tjedna na društvenim mrežama objavio da će davati komentare na dnevnoj bazi o zbivanjima u Wimbledonu, a svoja je obraćanja nazvao ‘Becker o najboljem iz Wimbledona‘.

Podsjećamo, Becker nema pravo pristupa Wimbledonu nakon osude i utaje prihoda u visini od 2.5 milijuna funti kako bi izbjegao plaćanje svojih dugova. Trostruki osvajač Wimbledona, koji je odslužio osmomjesečnu zatvorsku kaznu, deportiran je iz Engleske i nema pravo povratka do listopada 2024. godine.

Za BBC je Becker počeo raditi 2002. godine, tri godine nakon igračkog umirovljenja.

Linker
03. svibanj 2024 02:35