DAVID GRAY Afp
‘I JA SAM BIO MALO LUD...‘

Goran otkrio nevjerojatan detalj nakon Đokovićeve pobjede pa ispalio: ‘Ja? Kao da sam trener Reala....‘

‘Ne kažem da bi svi, ali 97 posto tenisača povuklo bi se da su dobili onakvu stvar u subotu.‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 29. siječanj 2023. 16:08

Nakon osvajanja Australian Opena i 22. Grand Slam titule Novaka Đokovića, član njegova stožera Goran Ivanišević pred novinarima je komentirao najnoviji trijumf srpskog tenisača.

- Ajmo to reći ovako: Ne kažem da bi 100 posto, ali 97 posto igrača otišlo bi ravno u svlačionicu i povuklo se s turnira da su dobili nalaze magnetske rezonance u subotu. Ali ne i on. Dao je sve od sebe, bio je sve bolji i bolji, a posebno preplašen bio sam protiv Dimitrova. Međutim, uspio je sve preskočiti i osvojiti turnir. Postaje sve luđi i luđi, u pozitivnom smislu naravno - rekao je Ivanišević, a zatim usporedio nogomet s tenisom.

- I ja sam bio tenisač, i ja sam bio malo lud. Tako da razumijem kako se osjeća i razumijem njegove emocije. Ovo je kao da ste trener Real Madrida, morate imati pritisak. Ako ne dobijete jednu ili dvije utakmice, onda vam slijedi otkaz. Broje se samo Grand Slamovi, a to je dobar izazov.

Ivanišević se dotaknuo i usporedbi s Nadalom.

- Ovo je bitka Srbije i Španjolske, a trenutačan rezultat je 22-22, bit će ovo zanimljiva godina - rekao je Ivanišević.

Dok je Đoković davao izjave na terenu nakon meča, posebnu zahvalio uputio je svom timu.

- Kakvo je ovo bilo putovanje za moju obitelj, moj tim i mene... Znam da nekada morate tolerirati i najgore strane mog karaktera, na terenu i izvan njega, zato cijenim vaše strpljenje, ljubav i podršku - rekao je Đoković, a u tom se trenutku kamere ulovile Ivaniševića koji je se smijao.

- Zašto se smiješ, Gorane? - odgovorio mu je dobro raspoloženi Đoković i nastavio: - Ne znam hoćete li mi ikad oprostiti za ono što sam vam radio svih ovih godina, ali ovaj trofej je vaš isto koliko i moj - zaključio je.

Nedugo zatim, na press konferenciji, poslao je i pomalo zagonetnu poruku, a u idućim danima trebalo bi biti jasnije na što je točno mislio osvajač turnira.

- Posljednja dva tjedna razmišljao sam hoću li nešto objaviti, pa sam se odlučio da ću to staviti na društvene mreže uskoro. Prije dvije godine se dogodila slična priča i ljudi se smiju, ismijavaju te moje ozljede. Objavit ću to zbog sebe. Sve ćete saznati za koji dan. Činjenica je da nisam niti jednom trenirao između mečeva - poručio je Đoković.

Linker
14. travanj 2024 17:33