Novak Đoković

 WILLIAM WEST Afp
DETALJI VELIKOG INTERVJUA

Đoković otkrio: ‘Moj sin je u finalu Australian Opena navijao za Nadala i imitirao ga, a supruga za Medvjedeva‘

‘Meni nije bilo lako gledati to, ja sam očajnički želio biti u tom meču‘, priznao je Đoković.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2022. 09:37

Mnogo pažnje čitavog svijeta od utorka kasno navečer, kada su počeli izlaziti njegovi prvi dijelovi, usmjereno je ka velikom intervjuu Novaka Đokovića za BBC. Najbolji tenisač svijeta i osvajač 20 Grand Slam titula u karijeri odlučio je za britansku nacionalnu TV-kuću u opširnom obraćanju otkriti sve detalje vezane uz tretman na nedavno održanom Australian Openu, ali i podijeliti svoja stajališta o tenisu, pandemiji, problemu cijepljenja i ostalome...

Iz čitavog intervjua može se izvući na desetke tekstova o njegovim raznim dijelovima, a jedan od takvih vezan je za finale Australian Opena u kojem je Rafael Nadal nadigrao Rusa Danila Medvedjeva i stigao do 21. GS-naslova.

No, kako je Novak sa svojom obitelji pratio taj meč?

- Nije mi bilo lako gledati finale Australian Opena. Bio sam neutralan, nisam htio navijati ni za koga jer sam očajnički želio baš ja biti tamo. Opet, moja obitelj je bila uključena, dok je moja supruga navijala za Danila, a moj sin za Rafu. Skakao je okolo poslije svakog poena koji je on dobio, oponašajući ga kako se raduje s podignutom šakom - otkrio je Đoković.

Svjetski broj jedan je otkrio i što ga je sin pitao.

- Prije nekoliko dana Stefan me pitao znam li na kojem turniru ćemo Rafa i ja igrati zajedno. Rekao sam mu da se nadam da će to biti uskoro i on mi je rekao da bi se volio fotografirati s Rafom. Siguran sam da ćemo to uspjeti dogovoriti - zaključio je Đoković.

Linker
21. travanj 2024 00:23