REUTERS/Carlos Osorio
SVE JE DRUGAČIJE

FOTO: NOVA TENISKA HEROINA ODUŠEVILA POJAVOM U OPUŠTENOM IZDANJU, A PORUKA IDOLA JU JE RASPAMETILA: 'Nisam mogla vjerovati kad mi se javio...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2019. 10:17

Kanadska tenisačica Bianca Andreescu vratila se u domovinu nakon senzacionalnog osvajanja US Opena.

19-godišnja Kanađanka iznenadila je apsolutno sve na posljednjem Grand Slam turniru sezone kojeg je osvojila pobjedivši u finalu Serenu Williams (6:3, 7:5) i probila se tako na peto mjesto na WTA ljestvici.

Andreescu je po povratku u domovinu dočekana pljeskom okupljenih novinara, a na presici održanoj povodom povratka otkrila je kako joj je naposlijetku čestitku na uspjehu uputio kanadski reper Drake, koji je burno ranije ove godine proslavio NBA naslov Toronto Raptorsa.

Ranije se Andreescu bila 'požalila' da joj Drake, inače veliki sportski obožavatelj, nije čestitao dok joj primjerice jesu premijer Justin Trudeau, bivši košarkaš Steve Nash i brojni drugi uglednici.

"Da, usput, Drake mi je poslao poruku. Čekajte, da pročitam. Zapravo sam se s njime dopisivala, to je nestvarno. "Čestitam, svi ti čestitamo. Svi smo ponosni na tebe. Lajkao sam sve tvoje postove, mislio sam da ćeš vidjeti. Ali nisam vidjela, jedva da sam bila na društvenim mrežama, samo sam objavljivala stvari. Ali to je cool, ne znam ni što da odgovorim na to. Trebat će mi neko vrijeme, ali ne brinite, odgovorit ću", rekla je vidno uzbuđena Andreescu.

Objasnila je Andreescu kako joj se život promijenio nakon što je osvojila US Open.

"Mislim da je sve malo drugačije, prepoznaju me gdje god dođem. Dobivam poruke od ljudi koji prije nisu previše pratili sport i kažu mi da su sada počeli zbog mene. To mi je sjajno i zaista sam ponizna zbog toga. Moj je cilj biti inspiracija ljudima", rekla je Andreescu pred okupljenim novinarima u Torontu.

Linker
22. rujan 2024 14:30