Borna Coric of Croatia reacts after winning his match against Rafael Nadal of Spain at the Swiss Indoors ATP 500 tennis tournament in Basel on October 24, 2014. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
 FABRICE COFFRINI/AFP
KOMPLIMENT OD BROJA 1

Đoković o Ćoriću: 'Podsjeća na mene u mlađim danima, čeka ga blistava budućnost'

Đoković je istaknuo kako ne potcijenjuje momčad Hrvatske, usprkos izostanku Čilića i Karlovića te dodao da Srbija ima jaku momčad te se nada pobjedi u Kraljevu
Piše: ArhivaObjavljeno: 24. veljača 2015. 11:03

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković dao je intervju u emisji RTS-a "Svjedok" te je uz obilje drugih tema najavio i skori okršaj Srbije i Hrvatske u Davis Cupu, prenosi portal b92.

Osmerostruki grand slam pobjednik o ogledu u Kraljevu rekao je sljedeće:

Viktor Troicki nam se vraća u tim, Nenad Zimonjić je sa nama kao najmudriji član, tu je Filip Krajinović. Imamo jaku ekipu te vjerujemo i nadamo se pobjedi. Čilić i Karlović neće igrati za Hrvatsku, ne znam za Dodiga.

Đoković je potom udijelio veliki kompliment Borni Ćoriću:

Tu je Borna Ćorić, podsjeća me na mene u mlađim danima, čeka ga blistava budućnost. Zato nema potcijenjivanja. Drugi put se događa da igram meč izvan Beograda u Davis Cupu, prvi je bio protiv Zimbabvea. Drago mi je što smo u Kraljevu, doprinijet ćemo popularnosti tenisa u tom dijelu Srbije“.

Linker
23. rujan 2024 17:23