Medjugorje, 160914.U Medjugorju ja organiziran svecani docek za osvajaca Grand Slam naslova u New Yorku Marina Cilica.Foto: Ante Cizmic / CROPIX
 Ante Čizmić / CROPIX
PROZVAN ZBOG SLAVLJA

Čilić odgovorio Kuriru: 'Žao mi je što je US Open pao u drugi plan zbog Thompsona'

Piše: ArhivaObjavljeno: 25. rujan 2014. 18:04

Nakon što je osvojio svoj prvi Grand Slam naslov na US Openu, Međugorje je Marinu Čiliću priredilo veličanstven doček. Na ulicama ga je pozdravilo nekoliko tisuća građana, a nakon što se pozdravio s navijačima, došlo je vrijeme za veliku feštu u sportskom centru uz Thompsona, Joleta i Tihu Orlića.

Po završetku slavlja uslijedila je lavina reakcija u kojima su pojedini mediji napadali Marina zbog 'kontroverznog' nastupa Thompsona, pa je tako u razgovoru za Kurir, Čilić objasnio čitav scenarij.

- Žao mi je što je pažnja medija prešla s osvajanja Grand Slama na Thompsonov koncert. Ono što je najvažnije je da su se ljudi dobro zabavili, jer je ovo bila proslava osvajanja Grand Slam naslova u mom rodnom gradu. Želim zahvaliti od srca svim navijačima i doma i u regiji, jer mi njihova podrška puno znači. Sada se želim koncentrirati na tenis, čeka me nastup na nekoliko velikih turnira i nadam se da ću nastaviti s uspjesima i kvalitetnim igrama - rekao je Čilić.

Marin je također istaknuo kako vjeruje da će svojim igrama i ponašanjem pokazati da ima i navijače i među drugim narodima.

- Ja sam onaj isti, nisam se promijenio - istakao je Čilić.

Linker
24. rujan 2024 17:32