LIJEPA NAŠA AZA

Azarenka oduševljena Hrvatskom: Pogledajte fotke s odmora iz Novigrada!

Bivša najbolja tenisačica svijeta Victoria Azarenka protekli je tjedan provela na godišnjem odmoru u Novigradu. Može se reći da je 25-godišnja Bjeloruskinja otkrila Hrvatsku pa je svoj Instagram profil zasula fotografijama s odmora u Istri.
Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 28. travanj 2015. 11:39

"Jako sam uživala na svom odmoru u Novigradu. Veliko hvala ljubaznim domaćinima na fantastičnoj dobrodošlici u Vili Loreni. Ovdje je sve tako umirujuće! Sasvim sigurno ću se vratiti opet", napisala je popularna Aza koja je u Hrvatskoj očito napunila baterije za povratak u sam vrh svjetskog tenisa.

Azarenka je u karijeri osvojila sve što se moglo - sedam Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji (dvaput je osvajala Wimbledon, Australian Open i US Open te jednom Roland Garros) i pet Grand Slam naslova u parovima. Samo od nagrada zaradila je 25 milijuna dolara, a onda je prošle godine ozlijedila nogu te propustila veći dio sezone i pala ispod broja 50. Nekad je bila jedina prava konkurencija goropadnoj Sereni Williams, ali ozljeda je ostavila traga.

Aza se ove godine polako vraća u pravu formu, popela se na 31. mjesto WTA ljestvice, a punjenje baterija u Novigradu mogla bi biti prava priprema za njezin veliki povratak na skorašnjem drugom Grand Slamu sezone, Roland Garrosu.

Linker
21. rujan 2024 12:11