RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
UOČI ROLAND GARROSA

Zagrebački turnir ponovno će zablistati punim sjajem: Besplatan ulaz na Zagreb Ladies Open!

‘Zagreb Open će se održati u najatraktivnijem terminu, uoči početka Roland Garrosa‘.
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 06. travanj 2022. 18:01

Ovogodišnji turnir Zagreb Ladies Open, koji će se održati od 25. travnja do 1. svibnja na igralištima TC Maksimir, vraća se u punom sjaju, te ne samo da će biti otvoren za gledatelje, već će i ulaz za mečeve biti potpuno besplatan. U sklopu turnira u TC Maksimir tenisačice, ali i gledatelji će imati priliku uživati u cjelodnevnom programu.

- S iznimnim zadovoljstvom čekamo novo, 16. izdanje turnira Zagreb Ladies Open koje će napokon biti dostupno i za gledatelje. Podsjetimo, Zagreb Open će se održati u najatraktivnijem terminu održavanja, uoči početka Grand Slam turnira na zemljanoj podlozi, Roland Garrosa. Veselimo se povratku gledatelja na tribine i naravno vrhunskom tenisu u Zagrebu - izjavio je direktor turnira Emir Aliti.

Osim što je ovaj događaj izniman cjelodnevni sportski spektakl u našem glavnom gradu, važan je zbog utjecaja na karijere domaćih tenisačica koje ostvaruju senzacionalne uspjehe igrajući pred domaćom publikom. Pobjednica ovog turnira 2020. godine je bila Ana Konjuh, a ne zaboravimo da je prvu seniorsku pobjedu u svojoj karijeri Petra Marčinko ostvarila prošle godine upravo u Zagrebu.

Petra je za sudjelovanje na turniru dobila pozivnicu, a potom je pokazala što sve zna protiv iskusne Japanke Kurumi Nare. Organizator se zahvaljuje Ministarstvu turizma i sporta, Hrvatskom teniskom savezu i Gradu Zagrebu koji su partneri ovog turnira te svim sponzorima.

Linker
27. travanj 2024 09:38