DEBBY WONG/ZUMA PRESS WIRE/SHUTT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NEOČEKIVANI PORAZ

VIDEO Veteran šokirao Alcaraza! Pogledajte trenutak kad je Španjolac u potpunosti izgubio živce

U drugom setu Španjolac je spasio čak pet break lopti, dok s druge strane nije iskoristio svoje dvije
Piše: SNObjavljeno: 16. kolovoz 2024. 22:08

U prvom meču nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara, Carlos Alcaraz doživio je neočekivani poraz. Na Masters 1000 turniru u američkom Cincinnatiju bolji je od njega bio nekadašnji šesti, a sada 34. igrač svijeta Gaël Monfils. Konačan rezultat bio je 4:6, 7:6 (5), 6:4 za Francuza.

Španjolac je dobro krenuo u meč i rutinski osvojio prvi set. Već u trećem gemu je oduzeo servis 37-godišnjeg Monfilsa te je tu prednost mirno čuvao do kraja seta.

U drugom setu Alcaraz je spasio čak pet break lopti, dok s druge strane nije iskoristio svoje dvije. Tako je odluka o pobjedniku seta pala u tie-breaku. Tamo se bolje snašao Monfils koji sa 7:5 odvlači meč u odlučujući set.

Monfils je bolje ušao u treći set i rano došao do prednosti od 3:1. Upravo je nakon četvrtog gema Alcaraz, nekarakteristično za njega, u potpunosti izgubio živce i razbio reket o pod. Zbog toga je zaradio i opomenu od strane glavnog suca.

ALCARAZOVO DIVLJANJE POGLEDAJTE OVDJE

Francuz se nije dao smesti te je do kraja meča mirno držao svoj servis. S konačnih 6:4 je napravio veliko iznenađenje i nanio Alcarazu bolan poraz. U osmini finala ga čeka susret protiv Danca Holgera Runea.

Linker
16. kolovoz 2024 22:24