Serbia‘s Novak Djokovic smiles on the bench during the 2022 ATP Tour Madrid Open tennis tournament singles match against France‘s Gael Monfils at the Caja Magica in Madrid on May 3, 2022. (Photo by GABRIEL BOUYS/AFP)

 GABRIEL BOUYS Afp
OVO MU SE JOŠ NIJE DOGODILO

VIDEO: Kakav gaf Novaka Đokovića! Kad je shvatio što je napravio, sam sebi se počeo smijati

Upozoravao je i sakupljače loptica, a publika je sve skupa pozdravila pljeskom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2022. 12:43

Novak Đoković na turniru u Tel Avivu igra u stilu ponajboljeg tenisača današnjice. U četvrtfinalu je u dva seta (7:6, 6:3) savladao Vaseka Pospišila i plasirao se u polufinale. Međutim, posebnu je pozornost privukla nesvakidašnja pogreška koju je Đoković napravio pri kraju meča.

Srpski tenisač je napravio break za 5:3, te se mirno uputio prema klupi i sjeo na nju, uvjeren da je odigran neparni gem i da je vrijeme za predah. Nije mu bilo čudno što to Pospišil to nije uradio, a kada dječaci i djevojčice koji skupljaju loptice nisu prebacili loptice s jedne na drugu stranu, Đoković ih je upozorio da to naprave.

>>> VIDEO: GAF NOVAKA ĐOKOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Naravno, brzo je shvatio da je pogriješio da nije vrijeme za promjenu strana, a publika je njegov povratak na teren pozdravila velikim pljeskom. Đoković se pak sam sebi dobro nasmijao.

Đoković je u karijeri odigrao gotovo 1.250 mečeva i takvo što mu se možda nikada nije dogodilo. No, i to govori koliko je duboko u svakom poenu i gemu.

Đoković će danas (18.30) u polufinalu Tel Aviva igrati protiv Romana Safiullina, inače 104. tenisača svijeta. Constanta Lestiennea pak čeka naš Marin Čilić, oni igraju drugi polufinalni meč. U Tel Avivu svi očekuju finale Đoković - Čilić.

Linker
29. lipanj 2024 08:21