CHRIS UNGER Getty Images Via Afp
TEŠKA ODLUKA

Tužna vijest za ljubitelje tenisa, Rafael Nadal otkazao Masters u Indian Wellsu: ‘Nisam spreman za tu razinu‘

‘Nedostajat ćete mi i siguran sam da će ovaj turnir biti veliki uspjeh‘, zaključio je.
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2024. 08:23

Rafael Nadal, jedan od najboljih tenisača svih vremena, službeno je priopćio svojim navijačima kako neće nastupati na nadolazećem Masters 1000 turniru u Indian Wellsu. Svoju odluku objavio je na društvenim mrežama.

"S velikom tugom moram se povući s ovog fantastičnog turnira. Svi znaju koliko mi se sviđa ovo mjesto i koliko se volim natjecati ovdje u Indian Wellsu. Naporno sam radio i trenirao i svi znate da sam ovaj vikend napravio test, ali nisam spreman igrati na najvišoj razini na tako važnom događaju", dodao je.

"Nije laka odluka. Zapravo je jako teško, ali ne mogu lagati sebe i tisuće navijača. Nedostajat ćete mi i siguran sam da će ovaj turnir biti veliki uspjeh", zaključio je.

Nadal (37) je igrao ekshibicijski meč prošle nedjelje u Las Vegasu protiv Carlosa Alcaraza, u kojem je pokazao dobru razinu forme. U glavni ždrijeb turnira ušao sa zaštićenim rankingom i trebao je igrati u četvrtak protiv Kanađanina Milosa Raonića. Njegovo mjesto u glavnom ždrijebu Indian Wellsa zauzet će Sumit Nagal iz Indije.

Linker
19. travanj 2024 21:53