CLIVE BRUNSKILL Afp
ZANIMLJIVA REAKCIJA

Nadal: ‘Osakin slom? Žao mi je, ali mora se oduprijeti. Imamo sjajne živote i zarađujemo ogroman novac...‘

Rafael Nadal komentirao je emotivni slom bivše najbolje tenisačice svijeta Naomi Osake
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2022. 12:01

Nakon 17. uzastopne pobjede od početka sezone Nadal je upitan za komentar Osakine reakcije, odnosno sloma u meču 2. kola Indian Wellsa protiv Ruskinje Veronike Kudermetove.

Tada je Osaku jako pogodilo dobacivanje s tribina, te je završila u suzama i na kraju izgubila meč sa glatkih 6:0, 6:4.

"Najlakše bi bilo reći da se osjećam užasno zbog onoga što se dogodilo i da se to nikad ne bi smjelo događati, ali u stvarnom se svijetu takve stvari događaju i moraš to prihvatiti", rekao je Nadal za Eurosport.

"Žao mi je Naomi, ali smatram da imamo sjajne živote i da smo pravi sretnici koji mogu uživati u nevjerojatnim stvarima zato što smo tenisači. Zarađujemo ogroman novac", dodao je Nadal koji je birao riječi kako ne bi ispao isuviše oštar prema Osaki.

"Moramo biti spremni na to i oduprijeti se stvarima koje se događaju kad ste toliko izloženi. Kao što volimo da nas ljudi podržavaju, moramo i ovo prihvatiti i ići dalje. Razumijem da Naomi jako pati zbog mentalnih problema koje ima i mogu joj samo poželjeti brz oporavak. Ali, u životu ništa nije savršeno i mora biti spremna na to", zaključio je slavni španjolski tenisač.

Linker
26. travanj 2024 15:50