ADRIAN DENNIS Afp
OGROMAN NAPREDAK

FOTO Nevjerojatna transformacija hrvatskog osvajača Wimbledona: ‘Di je druga polovica Milija?‘

Tenisač iz Splita odlučio je stati na kraj višku kilograma
Piše: SNObjavljeno: 12. travanj 2024. 14:34

Nakon što je u ljeto 2022. osvojio juniorski Wimbledon i postao naš prvi čovjek s takvim uspjehom, Hrvatska je očekivala da će u Miliju Poljičku imati novu svjetsku senzaciju. Ipak, tranzicija iz juniorskog u profesionalni tenis pokazala se dosta zahtjevnom u slučaju mladog Splićanina koji je u sljedeće sad skoro dvije godine osvojio tek jedan ITF turnir i danas je tek deveti najbolji Hrvat na ATP ljestvici.

Već se tada puno govorilo o njegovoj fizičkoj spremi, odnosno pokojem kilogramu viška, a poznato je da u tenisu ne prolaze igrači koji nisu maksimalno posvećeni svom tijelu.

Prema svemu sudeći, Mili je odlučio stati na kraj višku kilograma i napraviti novi iskorak u karijeri! Splitski je tenisač na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se itekako vidi veliki napredak u borbi sa skidanjem kilograma.

"Di je druga polovica Milija?", prokomentirao je Petar Jelenić, bivši splitski tenisač i član Poljičkova tima u pohodu na juniorski Wimbledon.

Poljičak je u intervjuu za Sportske novosti nakon osvajanja Wimbledona naglasio da će se rezultati sigurno vidjeti kad "ispegla" kilograme. Pa, hajde Mili!

Linker
28. travanj 2024 01:42