TIZIANA FABI Afp
BLAMAŽA U RIMU

Đokovićeva noćna mora se nastavlja. Nakon boce u glavu doživio najbrži poraz u karijeri

Naknadno je morao ići i na šivanje glave, a cijeli događaj očito je ostavio traga na njemu
Piše: Vito TomasObjavljeno: 12. svibanj 2024. 16:33

Novak Đoković zaustavljen je već u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Rimu. Čileanac Alejandro Tabilo Srbina je svladao s 2:0 (6-2, 6-3) u setovima za sat i osam minuta igre.

Svjetski broj jedan odigrao je meč za zaborav, Đokoviću od samog početka ništa nije polazilo za rukom, a navijači u Rimu predstavu osvajača 24 Grand Slama gledali su u nevjerici. Tabilo je sjajno otvorio meč, osvojio je dva uzastopna breaka i rutinski prvi set priveo kraju. Đoković je u drugoj dionici pružio bolji otpor, međutim nedovoljan za savladati 32. tenisača svijeta.

Tako je Đoković s 36 godina na leđima upisao najbrži poraz u karijeri i ostao bez mogućnosti da dođe do sedme titule u talijanskoj prijestolnici. Srpski tenisač prije dva dana je u drugom kolu turnira pobijedio Francuza Corentina Mouteta, a meč je obilježio incident nakon završetka dvoboja.

Dok je Đoković dijelio autograme navijačima na tribinama pogođen je bocom u glavu. Zbog svega je naknadno morao ići i na šivanje glave, a cijeli događaj očito je ostavio traga na njemu.

Linker
31. svibanj 2024 08:47