CHRIS PUTNAM/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
INDIAN WELLS

Čilić slobodan u prvom kolu, Konjuh protiv Britanke Dart, na teren se vraća Ćorić

Petra Martić za prolaz u drugo kolo mora pobijediti Mađaricu Annu Bondar, 75. na WTA ljestvici
Piše: HinaObjavljeno: 09. ožujak 2022. 11:24

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić će u prvom kolu teniskog Masters turnira u Indian Wellsu biti slobodan, a najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh u prvom kolu za suparnicu ima kvalifikanticu Britanku Harriert Dart (WTA 120.)

Čilića u drugom kolu čeka pobjednik iz susreta između srpskog tenisač Miomira Kecmanovića, 61. na ATP ljestvici, i kvalifikanta. Ako prođe drugo kolo Čilića u trećem kolu čeka deveti nositelj Kanađanin Felix Auger-Aliassime od kojeg je poražen ove godine na Australian Openu. U prethodna tri susreta Čilić je bio bolji od kanadskog tenisača.

U Indian Wellsu se na terene vraća i Borna Ćorić nakon jednogodišnje pauze zbog ozljede, a u prvom kolu suparnik će mu biti Španjolac Alejandro Davidovich Fokina, 45. tenisača svijeta. Ako Ćorić prođe, u drugom kolu ga čeka 13. nositelj Kanađanin Denis Shapovalov.

Ana Konjuh bi ako pobijedi Dart, u drugom kolu imala dosta težu suparnicu, 12. nositeljicu Ukrajinku Elenu Svitolinu s kojom je do sada igrala tri puta, ali samo jednom slavila.

Petra Martić za prolaz u drugo kolo mora pobijediti Mađaricu Annu Bondar, 75. na WTA ljestvici, s kojom do sada nije igrala.

Linker
20. travanj 2024 12:05