getty images
TRANSFERI

Stoke ne odustaje od Olića

Piše: HinaObjavljeno: 18. travanj 2014. 14:50

Trener engleskog Stokea Mark Hughes istaknuo je da je hrvatski napadač Ivica Olić (34) i dalje na vrhu liste želja kad su u pitanju pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, objavili su petak britanski mediji.

"U medijima se mogu pročitati svakojaki napisi, da će ostati Wolfsburgu, ili da će otići. No, sve dok postoji mogućnost da ostvarimo transfer, mi ostajemo u utrci za Olićem. Mislim da mu trebamo dati vremena da donese odluku za koju će smatrati da je najbolja", izjavio je Hughes.

Četiri kola prije kraja Premier lige Stoke se nalazi na desetom mjestu, a ove sezone uglavnom se oslanjao na četvoricu napadača, Petera Odemwingiea, Marka Arnautovića, Jonathana Waltersa i Petera Croucha.

Trener Stokea pun je hvale za Olića: "Sreo sam se s njim nekoliko puta i moram reći da mi je jako drag. On je kvalitetan igrač koji je cijelu svoju dosadašnju karijeru igrao na visokoj razini. Tehnički je jako dobar, a posjeduje i nevjerojatnu brzinu".

Olić je ove sezone u Bundesligi skupio 12 golova i 4 asistencije, a još jedan gol zabio je u njemačkom kupu. U ljeto će biti slobodan igrač, ali u Wolfsburgu tvrde da će mu ponuditi dvogodišnji ugovor. Do kraja Bundeslige ostala su četiri kola, a Wolfsburg se bori za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Naime, četvrtoplasirani Bayer Leverkusen ima 51 bod, slijedi Wolfsburg sa 50, a Borussia Moenchengladbach ima 49 bodova.

Linker
24. rujan 2024 00:21