PROMJENA ZANIMANJA

ZAOKRET U KARIJERI Nekad je bio prvak Sirije u bacanju kugle, a danas baca - bombe!

Pobunjenici koriste njegovu stručnost u situacijama kada treba bacati velike i teške bombe, one koje drugi ne mogu baciti dovoljno daleko da bi pogodile metu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2014. 16:19

Život ponekad napiše čudne priče, pa ne možemo nikad biti sigurni u kakvoj situaciji ćemo se naći i za što će se naše vještine koristiti. Ponekad one, s kojima želimo samo postizati samo dobro, iskoristimo za nešto - loše. Kao što je to učinio Abu Al-Kazem. Naime, bivši sirijski prvak u bacanju kugle, danas je zapovjednik jedne jedinice sirijskih pobunjenika i zadužen je za bacanje velikih eksplozivnih naprava na mete pod kontrolom predsjednika Bashara Al-Assada.

Priču o Al-Kazemu prije nekoliko je dana objavila libanonska televizijska postaja Al-Jadid.

- Al-Kazem je postao dobro poznat među jedinicama u okrugu Jbeil. Pobunjenici koriste njegovu stručnost u situacijama kada treba bacati velike i teške bombe, one koje drugi ne mogu baciti dovoljno daleko da bi pogodile metu - navedeno je u prilogu.

Osim što je bacao kuglu, Al-Kazem je svojedobno radio i u građevini. Jednog dana će, uvjeren je, graditi neku novu i bolju Siriju. A dotad će svoje bacačko iskustvo koristiti uglavnom za - rušenje.

Linker
06. listopad 2024 18:19