Goran Mehkek / CROPIX
RUKOMET

Zagreb pobijedio i ispao

Iako su igrači Zagreba upisali četvrtu pobjedu u skupini A, to im nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala najelitnijeg europskog natjecanja jer je mađarski Veszprem izgubio
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 22. veljača 2014. 22:20

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su ruski St. Peterburg 26-24 u zadnjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka, no ipak su ispali iz Europe.

Iako su igrači Borisa Dvoršeka upisali četvrtu pobjedu u skupini A, to im nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala najelitnijeg europskog natjecanja jer je mađarski Veszprem izgubio od Motora rezultatom 22-26.

‘Pirova pobjeda’

Nažalost, rukometaši hrvatskog prvaka znali su da su ispali iz Europe (i ove sezone prerano) još uoči utakmice koju su igrali u Zagrebu. Uz 7 pogodaka Josipa Valčića i 5 pogodaka Stepančića slavili su ‘Pirovom pobjedom’.

Ostaje samo SEHA liga

Drugu sezonu zaredom ‘zagrebaši’ nisu uspjeli proći skupinu Lige prvaka i s pravom se postavlja pitanje kuda to ide hrvatski klupski rukomet. Nažalost, kao i u svim sportovima, danas se ‘računa’ samo novac. A toga u CO Zagrebu, nažalost, odavno više nema...

Linker
23. rujan 2024 19:19