Screenshot: YouTube
ODNIO MU GLAVU

VIDEO POSTAO GLOBALNA SENZACIJA Pogledajte najbrutalniji nokaut 2015. godine!

'Ne mogu vjerovati što mi je napravio', bio je komentar šokiranog novozelandskog boksača Williama Quarrieja koji je početkom kolovoza pretrpio najteži nokaut u karijeri.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. kolovoz 2015. 13:26

Tamnoputi Poljak nigerijskoj porijekla Izu Ugonoh autor je najbrutalnijeg nokauta u 2015. godini, po ocjeni brojnih komentatora na forumima.

Ugonoh je 1. kolovoza u australskom Invercagillu jednim udarcem doslovno izbacio iz ringa novozelandsku grdosiju Williama Quarrieja, koji se teško oporavlja od šoka.

"Ne mogu vjerovati što mi je napravio", prokomentirao je Quarrie udarac koji ga je onesvijestio i izbacio iz ringa u drugoj rundi.

Video je postao 'globalna senzacija', kako su ga nazvali na portalu News.com.au, a Quarrie prava YouTube atrakcija.

"Svaki put kad netko pogleda video, kao da primim novi udarac. Zasad sam ih primio milijun i tristo tisuća", prokomentirao je nesretni Novozelanđanin i dodao kako je popularniji nego ikad.

"Stanem na semaforu, a ljudi mi viču: 'Hej, ti si onaj momak s videa!'. Prepoznaju me gdje god dođem. Dobio sam više publiciteta nego glavna borbe te večeri. Ali svaki publicitet je pozitivan, zar ne?", zaključio je Quarrie.

Za to vrijeme Izu Ugonoh proživljava najljepše dane u karijeri. Radi se o borcu koji trenutno ima 13 čistih pobjeda bez poraza, a od toga čak 10 brutalnih nokauta. Pogledajte majstora u akciji.

Linker
17. rujan 2024 16:29