Screenshot: YouTube
ZARADIO SIMPATIJE

VIDEO: KAKAV PREOBRAŽAJ Razbio je Mirka Filipovića, šokirao borilački svijet, a sada sa četiri riječi na hrvatskom ima veliku želju šarmirati Zagreb

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 11. veljača 2016. 13:18

Glavna zvijezda UFC-ovog borilačkog spektakla koji će se 10. travnja održati u zagrebačkoj Areni već se nekoliko dana sjajno zabavlja u hrvatskoj metropoli. Radi se, naravno, o Junioru Dos Santosu, bivšem UFC-ovom prvaku koji je svojedobno nanio težak poraz Mirku Filipoviću, a sada je mala atrakcija u Cro Copovom gradu.

Danas slavni Cigano je 2009. godine koljenima 'uništio' Mirka Filipovića i nanio mu težak poraz na turniru UFC 103. Brazilac je tada bio relativno nepoznati borac, a Mirko prava legenda, pa je njegova uvjerljiva pobjeda odjeknula u borilačkom svijetu i otvorila mu put prema UFC-ovom naslovu prvaka dvije godine kasnije.

Danas je Dos Santos prava atrakcija u Zagrebu, dva dana nakon što je stigao u hrvatsku metropolu upoznaje čari hrvatskog glavnog grada, pa se tako u srijedu jako dobro zabavio na rukometnoj utakmici u zagrebačkoj Areni, i to u društvu našeg Igora Pokrajca. Malo dalje od njih sjedili su njihovi protivnici, Ben Rothwell i Jan Blachowitz, ali to nije spriječilo hrvatsklo-brazilski par da se sasvim opuste i dobro zabave.

Cigano je dan nakon spektakla pred 16.000 navijača u Areni objavio i video kojim je na hrvatskom jeziku zahvalio i pozvao sve navijače da kupe ulaznicu i dođu u Arenu 10. travnja. Naučio je možda samo četiri riječi hrvatskog, ali je svojim zaraznim osmijehom definitivno zaradio simpatije na društvenim mrežama.





Linker
22. rujan 2024 19:38