Screenshot: YouTube
JEDVA GA JE ODVUKAO

VIDEO Brutalni nokaut 'ludog' Zagrepčanina: Sudac se morao baciti na novu borilačku zvijezdu i spriječiti krvoproliće

Iz SAD-a je u srijedu stigla sjajna vijest - hrvatski MMA borac Filip Pejić potpisao je ugovor s najjačom svjetskom promocijom, UFC-om, i nastupit će 10. travnja na UFC Fight Night 85 priredbi u Zagrebu.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. veljača 2016. 14:53

Popularni 'Nitro' je tako postao drugi hrvatski borac koji se trenutno bori pod okriljem UFC-a, uz veterana Igora Pokrajca koji je široj publici sasvim sigurno puno poznatiji.

No, svoj dio slave uskoro će okusiti i 24-godišnji Pejić, što apsolutno zaslužuje s obzirom na atraktivni i beskompromisni stil borbe, ali i impresivni omjer pobjeda i poraza. Popularni član Olimp Ban tima je u dvanaest profesionalnih borbi doživio samo jedan poraz, a sve osim jedne borbe u karijeri završio je prekidom.

Filip strašni' u svojim borbama doslovce juriša na protivnike od prve do zadnje sekunde, a u fascinantnom nizu njegovih pobjeda posebno je impresivna ona protiv Mađara Zoltana Turaija prije nekoliko mjeseci, kada je sudac u prvoj rundi 'prezagrijanog' Pejića doslovce morao bacati s protivnika. Bila je to i njegova šesta pobjeda nokautom u prvoj rundi, što dovoljno govori o mentalnoj snazi i motiviranosti mladog Zagrepčanina.