Slavlje Srbije

 TOM DUBRAVEC Cropix
KOBNI TRENUTAK

VIDEO Srbin ‘bombom‘ uništio snove Barakuda, komentator u potpunom deliriju: ‘Ovo nisu očekivali!‘

U zadnjoj četvrtini Barakude su se mogle vratiti u život, ali nedostajalo je ideje u napadu
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2024. 16:16

San izbornika Ivice Tucka, hrvatske vaterpolske reprezentacije, ali i čitave nacije, ipak je ostao neispunjen. Redom su Barakude rušile velikane, no Srbija se u finalu olimpijskog turnira pokazala prevelikim zalogajem. Naša nacionalna vrsta ostala je poražena 11:13, kada se emocije slegnu bit će ponosna na srebro, no ima za čime žaliti.

U zadnjoj četvrtini u više se navrata Hrvatska mogla vratiti u život, obrana je proigrala, ali napad nije imao dovoljno kvalitetnih ideja u završnici. Nikako se Barakude nisu mogle spustiti na minus jedan, a 40-ak sekundi prije kraja znali smo da je sve gotovo i da treba čestitati protivnicima. Pri rezultatu 12:10, Miloš Ćuk silovitim je udarcem probio Marka Bijača, tada nas čak ni čudo više ne bi moglo spasiti.

Naravno, nastao je potpuni delirij u susjedstvu, treće olimpijsko zlato u nizu podvig je vrijedan svakog poštovanja i upravo će Ćukov pogodak označiti početak oduševljenja.

- Ne treba sada mnogo riskirati. Ma Ćuk! Ma kakav rizik, to ne postoji kod njega! - urlao je srpski komentator, vjerojatno se i malo "spetljao" prilikom navale emocija jer je, čini se, ustvari želio kazati da Ćuk ne mari radi li se o riskantnoj situaciji ili ne.

- Miloš Ćuk, 13:10, ovo nisu očekivali! - slavodobitno je završio prijenos.

REAKCIJU SRPSKOG KOMENTATORA POSLUŠAJTE OVDJE.

Linker
24. rujan 2024 08:56