Ratko Štritof

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX Cropix
MOJ DREAM TEAM: ŠTRITOF

VIDEO Slavni hrvatski vaterpolist otkrio svoju idealnu momčad: Tri domaće i tri europske legende

U novom izdanju našeg serijala ‘Moj Dream Team‘ gostovao je bivši vaterpolist Ratko Štritof
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 28. svibanj 2024. 17:48

Kako bi izgledala najbolja momčad sastavljena od igrača s kojima ste igrali u karijeri? To je pitanje koje smo odlučili postaviti našim proslavljenim bivšim sportašima iz momčadskih sportova i te idealne momčadi predstaviti našim čitateljima. U serijalu ‘Moj Dream Team‘ iz tjedna u tjedan ćete se moći prisjetiti legendarnih sportaša i velikih karijera naših sugovornika.

Nakon što je Aleksandar Aco Petrović otvorio seriju ovih videa, a Goran Šprem ju nastavio, na red je došao slavni vaterpolist Ratko Štritof. On je ušao u povijest kao najtrofejniji igrač zagrebačke Mladosti, a osvajao je trofeje i u drugim klubovima u kojima je igrao te, naravno, s reprezentacijom Hrvatske.

Svaki od naših gostiju je dobio zadatak da u momčad uvrsti i sebe jer smo željeli dobiti momčadi s kojima su igrali, a Štritof je ostatak sedmorke složio po principu pola Hrvata/pola stranaca. Pogledajte kako izgleda njegov Dream Team:

Za sve one koji se žele prisjetiti izbora Ace Petrovića mogu to napraviti ovdje, Špremov izbor pogledajte ovdje, a Štritofov i u videu ispod. Sljedećeg tjedna nam u goste dolazi bivši nogometaš Goran Vlaović.

Linker
25. lipanj 2024 10:44