LJEPOTICE U RINGU

Upoznajte djevojke koje će uljepšati 'meč stoljeća' između Mayweathera i Pacquiaoa

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. svibanj 2015. 22:28

Iako će veliki postotak ljubitelja boksa ovog vikenda biti uz male ekrane i gledati okršaj između Mannya Pacquiaoa i Floyda Mayweathera, izgleda kako neće baš sve oči biti uprte u njih, barem ne u vrijeme pauze između rundi. Glavni razlog tome bit će četiri dame kodnog imena 'Tecate Ring Girls' koje će uljepšati tzv, 'meč stoljeća'.

Janira Kremets - Djevojka iz Las Vegasa porijeklom s Kube, Meksika i Libanona. Ljepotica je proglašena i Senorom Makitom 2014. godine. Nadimak joj je 'Champagne Katie', a nažalost po muški dio populacije, na Facebook profilu istaknula je kako se u karijeri nema namjeru fotografirati gola.

Vanessa Golub - Djevojka iz Kalifornije, gdje je i diplomirala komunikacijski menadžment. Posljednjih godina radila je za nekoliko marketinških kompanija, a valja istaknuti kako je proglašena i za Miss Mint 400.

Alana Campos - Bivša Playboyeva zečica nedavno se preselila u Los Angeles gdje snima reklame za Sports Illustrated. Osim reklama bivša Miss Brazila pojavila se i u nekoliko TV mini-serija, a u jednom razgovoru za GuySpeed otrkila je kako joj je pamet ispred izgleda, jer na svijetu ima mnogo muškaraca koji izgledaju savršeno, ali s njima nema o čemu razgovarati, a to, kaže, nije dobro.

Dessie Mitcheson - Djevojka iz Los Angelesa završila je u TOP 10 Miss Pennsylvanije sa samo 18 godina, da bi kasnije postala i Playboyev model. Također je proglašena i za Hometown Hottie magazina Maxim 2013. godine.

Linker
23. rujan 2024 17:54