(FILES) A file picture taken on August 30, 2012 shows Mercedes' German driver Michael Schumacher attending a press conference at the Spa-Francorchamps circuit in Spa ahead of the Belgium Formula One Grand Prix. The hospital in Grenoble dismissed the rumour, spread on a social network, that Michael Schumacher has died, on February 6, 2014. Schumacher has been in intensive care in Grenoble University Hospital since being flown there by helicopter following his December 29 accident in the Alpine resort of Meribel.AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF
 DIMITAR DILKOFF/AFP
GOLEM IZNOS

TROŠKOVI LIJEČENJA O Schumacheru brine 15 liječnika, cifra je astronomska

Srećom, Schumacherova imovina, o kojoj brigu vodi supruga Cora, iznosi oko 700 milijuna eura te je više nego dostatna da pokrije troškove lječenja
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. svibanj 2015. 01:22

Michael Schumacher još se oporavlja od teške nesreće na skijanju koja se dogodila u prosincu 2013. i po svemu sudeći trebat će godine da oporavak završi, budući da je sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 nepokretan, ne može pričati i o njemu brine osoblje od 15 medicinskih stručnjaka.

Naravno, sva ta rehabilitacija košta, ali je cifra još uvijek zapanjujuća. The Irish Independent navodi kako je do sada na njegovo liječenje potrošeno nevjerojatnih 14 milijuna eura, tj. 140 000 eura svaki tjedan.

Srećom, Schumacherova imovina, o kojoj brigu vodi supruga Corinna, iznosi oko 700 milijuna eura te je zasad više nego dostatna za pokrivanje troškova.

Schumacher se ozlijedio na skijanju u Francuskoj, kada je pao i udario glavom u kamen. Legendarni vozač je zadobio teške ozljede glave i stavljen je u stanje inducirane kome. Kad se probudio iz kome iz bolnice u Grenobleu prebačen je na rehabilitaciju u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausanni.

Linker
24. rujan 2024 11:18