AFP
LJUBAV JE - BORBA

SVJETSKA PRILIKA ZA SVE PAPUČARE 'Ona treba tipa koji će joj samo govoriti 'da gospodična', 'da gospodična'...'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. kolovoz 2015. 17:29

Američki MMA borac Brendan Schaub, koji je 2011. godine pobijedio i našeg Mirka Filipovića, dao je zanimljiv intervju u kojem je detaljno opisao svoje donedavne ljubavne probleme.

Schaub je prije nekoliko godina hodao s najjačom borkinjom svijeta Rondom Rousey, još dok UFC-ova kraljica nije bila slavna. Međutim, i tada je ubojita Ronda bila predominantna za svakog pravog muškarca, otkrio je Schaub.

"Vjerujte mi, ja sam joj učinio uslugu. Ja nisam tip koji je za taj posao. Jednostavno nisam. Previše sam muškarac. Ona treba tipa koji će se voziti odostraga u autu (papučara op.a). Ona također treba tipa koji će joj samo govoriti 'da gospodična', 'da gospodična'", prenosi Fight Site simpatičan opis veze kakvu očito mogu izdržati samo pravi muškarci.

"Uspješna je, ali i okružena ljudima koji joj povlađuju i samo govore 'da, da, da'. Kad ja smatram da nešto nije dobra ideja, onda to i kažem, ali onda sam ja mrzitelj. Problem je što ja nemam financijske koristi od nje kao drugi. Ja ne trebam ništa od nje, ja sam sve svoje stvori sam", zaključio je Schaub.

Linker
22. rujan 2024 03:37