Screenshot: Facebook
TKO TO MOŽE RAZUMJET'?

Što je Cro Cop radio u potkošulji na Badnjak? Mirko objavio fotku zbog koje je dobio stotine komentara

Mirko Filipović će 2015. godinu pamtiti po velikom povratku u UFC i slatkoj pobjedi protiv Gabriela Gonzage u Krakowu, ali i po iznenadnom povlačenju u mirovinu. Međutim, neke navike ipak teško umiru, poručio je Mirko na Badnjak svojim mnogobrojnim obožavateljima.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2015. 20:46

Iako se oprostio od ludog svijeta profesionalnih borbi, Cro Cop i dalje naporno trenira i održava zavidnu formu, što pokazuju i fotografije njegovom Facebook profilu. Mirko je na Badnju večer objavio zanimljivu fotografiju iz svoje trening-dvorane u obiteljskoj kući na Borčecu i pokazao da i u ove blagdanske dane ne može bez 'krvi i znoja', pa makar i samo za svoju dušu.

'Božićni trening gotov... stare navike teško umiru', poručio je 41-godišnji Filipović odjeven u potkošulju natopljenu znojem i dobio stotine komentara od svojih obožavatelja.

"Svaka čast legendo, ako možeš zašto se odreći nečega što voliš. Sad treniraš sebi za dušu, a pokazao si i dokazao čitavom svijetu da si jedan od najboljih boraca na svijetu. Osvojio si PRIDE, i K-1, i još pregršt borbi i svaka ti čast na tome. Bila mi je iznimna čast gledati te u ringu znajući da si Hrvatski borac, naš ponos Hrvatski!", samo je jedan od komentara na atipični Božićni trening, a izdvojit ćemo i ovaj:

"Ovo niko ne može razumit osim pravog sportaša! Bravo Legendo!".

Linker
23. rujan 2024 04:31