Getty
SVE SE ZNA

Stipe Miočić dočekao priliku života: 'Sada više ništa nije važno, spreman sam na rat'

Stipe Miočić potvrdio je veliku vijest - američki Hrvat borit će se za naslov UFC-ovog prvaka u prestižnoj kategoriji protiv aktualnog prvaka Fabricija Werduma.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. veljača 2016. 15:25

Još se uvijek čeka službena potvrda informacije, ali sam Miočić je potvrdio veliku vijest u razgovoru za MMA OddsBreaker.

Podsjetimo, Miočić je poziciju prvog izazivača došao nakon što se ozlijedio Cain Velasquez, ali je samo 24 sata kasnije i sam doživio šok jer je i Werdum, navodno zbog ozljede, otkazao nastup na originalnom UFC 196 eventu.

"Iznenadilo me, ali sad je irelevantno. Zahvalan sam na prilici da se s njim borim za teškaški pojas. Smatram kako se on ne boji nikoga, on je prvak s razlogom. Mislim da se tu radilo više o poslovnoj odluci te on nije htio riskirati u situaciji gdje se sve odvilo u posljednji trenutak. Ovako je bolje jer ćemo obojica imati odrađen puni trening kamp za ovaj okršaj, a tako bi i trebalo biti", rekao je Stipe koji će priliku dobiti na UFC-u 198, 14. svibnja u Curitibi.

"Sretan sam što se borim za titulu, neovisno o datumu. Volim nastupati u Brazilu, to je prekrasno mjesto sa sjajnim ljudima. Čast mi je boriti se za pojas u toj zemlji", rekao je Stipe i dao svoju prognozu meča.

"Provest ću svoj plan i kraj dočekati uzdignute ruke. To je sve što znam. Obojica ćemo biti spremni na rat. Ne zamaram se nokaut pobjedom. Bit će sjajno ako do njega dođe, ali ja sam samo fokusiran na svoju taktiku. U konačnici će moja ruka biti uzdignuta, a pojas prebačen preko mog ramena. Donijet ću taj pojas u Cleveland!".

Linker
23. rujan 2024 05:14