Tokyo Game Show

Novi demo igre ReSetna ekskluzivno dolazi na Tokyo Game Show, a na Steamu će biti dostupan od 30. rujna

Today’s Games Studio s novim demom predstavlja ReSetnu na Tokyo Game Showu od 26. do 29. rujna.
Piše: GameHubObjavljeno: 25. rujan 2024. 12:36

Nakon ekskluzivne premijere u Japanu, široj svjetskoj publici demo će biti dostupan na Steamu od 30. rujna. Sadrži tri ključne misije koje vode do epske borbe protiv moćnog bossa, pružajući igračima osjećaj glatkog platformiranga, uzbudljive borbe i bogatog razvoja vještina koji će biti potpuno otkriven tek u punoj verziji igre. Istovremeno otkriva bogatu priču i svijet distopijske sci-fi akcijske avanture, poznatije i kao metroidvania.

‘’Presretni smo što možemo predstaviti novi demo globalnoj publici, prvo ekskluzivno na Tokyo Game Showu u Japanu, domu metroidvanije, a zatim i ljubiteljima ovog žanra širom svijeta na Steamu od 30. rujna. Uzbuđeni smo što će obožavatelji početi otkrivati neobične tajne svijeta ReSetne i željno iščekujemo njihove povratne informacije putem Steam Community Hub-a. Do danas smo uložili preko 50.000 sati u razvoj ReSetne i izuzetno smo ponosni na sadržaj koji možemo ponuditi. Međutim, ostajemo potpuno posvećeni daljnjem razvoju kroz povratne informacije igrača, što će samo pomoći da ReSetna bude apsolutno zadovoljstvo za igranje.’’ rekao je Darijan Kosić, direktor Today’s Games studija.

Dodaj ReSetnu na popis želja na Steam platformi: OVDJE

O ReSetni

ReSetna je 2.5D sci-fi akcijsko avanturistička igra koja će na tržište biti lansirana u Q1 2025. Nudi zadovoljavajuće borbe, moćne bossove, duboku priču i istraživanje. U urušenom distopijskom svijetu kojim dominira APEX AI, tajanstveni Signal tjera robote u ludilo. ReSetna kreće na putovanje kako bi otkrila misterij. Istražuj, igraj, napreduj, prolazeći kroz ruševine nekada slavne civilizacije.

O Today‘s Games studiju

Osnovana početkom 2023., tvrtka Today‘s Games sastavljena je od 11 veterana industrije koji stoje iza kultnih naslova kao što su SCUM, Serious Sam, League of Legends, Red Solstice i Talos Principle, sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska. Tvrtka je podržana jednom od najznačajnijih investicija u regiji, te ima ambiciozan plan lansiranja novih igara. Debitantska igra je upravo nadolazeća znanstveno-fantastična metroidvania ReSetna, koja izlazi u Q1 2025.

Linker
03. listopad 2024 13:05