OSUDIO SKANDIRANJE

Slavko Goluža: 'Umor nam je omekšao obranu, a ono na početku nije nam trebalo'

Iako je naglasio nekoliko elemenata u igri kojima nije bio zadovoljan, Goluža ih je "nagomilanom umoru" kod njegovih igrača
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2015. 08:50

Izbornik Slavko Goluža nije bio presretan nakon utakmice iako su njegovi igrači izborili još jednu pobjedu za pojačavanje doze samopouzdanja. Iako je naglasio nekoliko elemenata u igri kojima nije bio zadovoljan, pripisao ih je “nagomilanom umoru” kod njegovih igrača:

"Igrali smo protiv suparnika koji je odlično odglumio nake naše suparnike u Kataru. Igrali su s dva odlična beka, s lijevim i desnim. Nažalost, umor je učinio to da nam obrana nije bila na nivou na kakvom mora biti želimo li na SP-u ostvariti dobar posao.Očeivao sam ovako tešku utakmicu, no očekivapo sam ipak nešto malo bolju obranu. Uvijek ističem da se iz obrane mora izaći krvavih koljena. Mi ćemo uvijek zabiti naših 28-30 pogodaka, no obrana mora biti čvršća. Primili smo previše laganih pogodaka, no to ćemo popraviti iako bi bilo bolje da je nakon dviju pripremnih utakmica do početka SP-a ostalo više od tri dana. No, ne može sve biti idealno." - reako je izbornik.

"Bit ću iskren, nije nam trebalo ono na početku" - zaključio je Slavko Goluža u Rijeci press konferenciju, komentirajući time sramotno ustaško skandiranje djela "navijača" u prvom dijelu utakmice.

Linker
22. rujan 2024 17:31