Veselin Vujović
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
TEŠKI DANI

RAZOČARANI VUJOVIĆ NAKON BOLNOG PORAZA NAJAVIO VELIKU BORBU 'Ovo je naša realnost, ali nikada se neću predati!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2016. 14:00

Nakon bolnog poraza od Meškova u 4. kolu Lige prvaka, trener rukometaša Zagreba Veselin Vujović pokušao je biti realan, makar nije mu lako.

- Dominirali su od prve do posljednje minute. Po meni su jači od Szegeda i to su pokazali. Makar se na trenutke činilo da smo blizu, realno to nije bilo tako. Kaznili su svaku našu pogrešku, zabili velik broj golova s vanjskih pozicija... Meškov je izniman sastav, što će se vidjeti još ove sezone.

Zagreb tone?

- Ovo je naša realnost, slika na koju se događaju ozljede, bolesti... To nisu opravdanja, ali su faktori koji utječu na te stvari. No, ako me pitate predajem li se, odgovor je - nikad! Dok ima i najmanje šanse za prolaz, a ja je vidim - zaključio je Vujović.

Sergej Bebeško, trener Bjelorusa, ostao je čvrsto na zemlji usprkos velikoj pobjedi (22:27).

- Vidjeli smo dva plava kartona kao rezultat pojačanih emocija, ali igra je bila korektna. Naša momčad ima dulju klupu, više kvalitete i to je osnovni razlog zašto smo dobili utakmicu. Bili smo favoriti, ali, realno, Zagreb je momčad iz koje svake godine odlaze dva-tri nositelja igre. Ako hoćeš igrati u eliti, to je jako teško. Da su Zagrebu ostali svi od prošle sezone plus ovi novi igrači, jako bismo se teško nosili s njima - korektno je pobjedu svoje momčadi ocijenio Bebeško. (drp)jbolji strijelac Nick Young.

Linker
02. srpanj 2024 03:03