Maja Zlatevska / CROPIX
ETO MOTIVACIJE

VUJOVIĆ JE NARICAO, ALI GA JE SERDARUŠIĆ ITEKAKO NAPALIO 'Vujo sorry, ali sumnjam da će Zagreb proći'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 24. travanj 2016. 01:05

Trener Zagreba Veselin Vujović je pored klupe 'izgorio' energije koliko i svaki od njegovih igrača, no to nije pomoglo da hrvatski prvak izbori pozitivniji rezultat koji bi davao više od promila nade za prolazak među četiri najbolje momčadi starog kontinenta. Nakon poraza "Vuja" ipak je poprilično naricao, ali je bio pozitivan:

- Teško mi je bilo što pametno reći, poraz mi je teško pao jer smo izgubili većom razlikom. Bili smo uskraćeni, nismo imali materijala za rotaciju. Moj kolega je imao francuske reprezentativce na klupi i nije ih ni koristio, to je razlika koja se nije mogla nadoknaditi. Imali smo neku malu mikro priliku u drugom dijelu, ali je nismo mogli iskoristiti. Moramo opet iskoristiti i nešto naučiti iz ovoga. Šteta je samo to što smo imali preveliki zaostatak zbog umora igrača.

Trener Pariza Zvonimir Serdarušić bio je kratak:

- Zadovoljan sam rezultatom, ne toliko s igrom. Znali smo da će biti teško, u drugom smo dijelu katastrofalno bili loši u obrani te je došlo do izjednačenja. Kad smo se stisli, sve je bilo kako smo očekivali. Zagreb je bio oslabljen, to nam je bila mala pomoć. Sumnjam da će Zagreb na Final Four.

- Došli smo u Zagreb sa saznanjem da je Zagreb jak. Na agresiju Zagreba odgovorili smo još većom agresivom. Imali smo crnu rupu od desetak minuta, ali smo se vratili i izborili pobjedu dobvoljnu za prolaz. Zagreb se neće predati, ali mi prolazimo, dodao je Igor Vori.

Linker
25. rujan 2024 15:28