Drago Sopta/CROPIX
LJUT S RAZLOGOM

VIDEO Balić Goluži: I ti mene vadiš van?! Slavko ga odmah uveo u igru, ali bilo je kasno!

Piše: ArhivaObjavljeno: 11. kolovoz 2012. 12:31

Iako je u intervjuu Jutarnjem listu naglašavao kako mu je velika čast što mu se i jedan genijalac poput Ivana Balića stavlja na raspolaganje i radi sve što od njega traži, video tehnologija je "zeznuta" stvar. Danas će to znati i Slavko Goluža koji je svojim vođenjem polufinalne utakmice protiv Francuza (22-25) iritirao mnoge.

Ivano Balić na video-isječku koji izvađen s utakmice, pri rezultatu 24-20 za Francuze dvije i pol minute do kraja utakmice, ironično govori Goluži "i ti mene vadiš van" očito iznerviran brojnim pogreškama koje su njegovi suigrači radili na parketu. Golužin niz nelogičnih poteza uključivao je i oslanjanje na Damira Bičanića, sjajnog momka koji je dosadašnji dio turnira gledao s tribine, a protiv Francuske je dobio nevjerojatno veliku minutažu, i to nauštrb najboljeg pucača momčadi (Lackovića) i jedinog čovjeka koji je u jučerašnjem kaosu hrvatske igre mogao preokrenuti stvari (Balić).

Još jedan potez na kojem su Francuzizahvalili Goluži datira još sa siječanjskom Eura.Tada je Hrvatska bila bolja (29-22), a Goluža je rekao da sada ima model igre za Francusku.

- Zapamtio sam tu izjavu i ona nas je jako motivirala. Posebno smo se spremili za sve varijante Golužina napada - kazao je Nikola Karabatić.

Linker
24. rujan 2024 13:16