cropix
SUBOTA, 9 SATI

Velika humanitarna akcija u IX. gimnaziji, i rukometaši stižu u pomoć Lovorki Hančić!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2014. 15:46

U subotu u 9 sati počinje prva humanitarna akcija “Za Lovorku”. Akcija će trajati do 15 sati a održat će se u IX. gimnaziji (Dobojska 12). Humanitarnu akciju organiziraju prijatelji, poznanici i suradnic i Lovorke Hančić, zajedno s Udrugom “Cure puce s Trešnjevke” i Volonterskim klubom IX. zagrebačke gimnazije kako bi pomogli prikupljanju novčanih sredstava potrebnih za nastavak liječenja teško oboljele majke petero djece, Lovorke Hančić.

Prvoj humanitarnoj akciji pridružile su se brojne tvrtke, udruge i pojedinci koji će osigurati prodajni sajam, te prikupljena novčana sredstava uplatiti na namjenski račun udruge „Cure puce s Trešnjevke“. Uz prodajni program, osiguran je i prigodan program za djecu i roditelje, a u 12:30 događaju će se pridružiti i rukometaši rukometnog kuba RK PPD Zagreb – Zlatko Horvat, Luka Stepančić, Lovro Šprem i Filip Ivić kako bi podržali Lovorku u njenoj borbi te se družili s posjetiteljima.

Svi koji nisu u mogućnosti doći u subotu, a žele pomoći, mogu izvršiti direktnu uplatu na namjenski račun udruge „Cure puce s Trešnjevke“ u Privrednoj banci Zagreb d.d.: HR84 2340 0091 5106 8913 3.

Related content

Linker
19. rujan 2024 05:16